DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Boost online succes met onze aftercare diensten

Van SEO tot hosting: wij bieden op maat gemaakte aftercare pakketten die zorgen voor een boost in jouw website prestaties.

Website building

Ontdek de vele voordelen van DintoDesign Aftercare

maatwerk

Pakketten op maat

Ingericht naar jouw behoeftes

Onze aftercare diensten worden volledig op maat en naar jouw behoeften gemaakt. Zo ben je verzekerd van de beste ondersteuning die past bij jouw specifieke situatie.

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast

Bij ons hoef je geen langdurige contracten af te sluiten. Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en daarom zijn onze aftercare diensten maandelijks opzegbaar.

Schaalbaar

Schaalbaar

Laat de diensten meegroeien met jouw succes

Onze aftercare diensten die flexibel en schaalbaar zijn, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf.

Reserveer je plekje online met onze hosting

Bij ons kun je jouw plekje online reserveren met supersnelle hosting. Hosting is de plek waar jouw website wordt opgeslagen en bereikbaar wordt gemaakt voor bezoekers over de hele wereld. Maar niet alle hosting is hetzelfde.

Onze hosting is extra snel, waardoor jouw website of webshop nog sneller laadt en beter presteert. Dit zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Zo ben je verzekerd van optimale prestaties en een vliegende start voor jouw online business!

Hosting diensten
Search engine optimization diensten

Hoge rankings met onze SEO optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit is het proces waarbij je de inhoud en techniek van je website of webshop aanpast om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Een goede SEO-strategie kan ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt en daardoor meer organisch verkeer en potentiële klanten genereert.

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreide SEO-aanpak. Zo zorgen wij voor een technisch goed opgebouwde website, met de juiste meta-tags en zoekwoordoptimalisatie. Daarnaast kunnen wij ook een content strategie voor je opzetten, waardoor je website altijd voorzien is van relevante en waardevolle content voor je doelgroep.

Verder bieden wij ook linkbuildingpakketten aan waarbij wij op zoek gaan naar de beste backlinks voor jouw website!

Laat je website onderhouden voor maximale prestaties

Het regelmatig onderhouden van je website is van groot belang voor een optimale werking en veiligheid. Zo is het belangrijk om de software en plugins up-to-date te houden en regelmatig back-ups te maken van je website. Ook het monitoren van de website op mogelijke beveiligingsrisico’s en het oplossen van eventuele problemen is onderdeel van het onderhoud.

Bij ons kun je rekenen op professioneel website onderhoud, zodat jouw website altijd in topconditie blijft. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan, afhankelijk van de grootte en complexiteit van jouw website. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website altijd snel, veilig en up-to-date is.

Website building

Veelgestelde vragen

Ja, wij bieden e-mail hosting aan als onderdeel van ons hostingpakket. Je kan een onbeperkt aantal e-mailaccounts hebben. Dit betekent dat je voor elk domein dat je host bij ons, een onbeperkt aantal e-mailaccounts kan aanmaken. Wij maken eenvoudig een nieuw email voor je aan. Het is ook mogelijk om je e-mailaccounts te beheren via een e-mailclient zoals Outlook of Gmail.

Zeker, het is mogelijk om je website te hosten op je eigen server. Wij zullen de website ontwikkelen en deze vervolgens overzetten naar jouw hostingprovider. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat je in dit geval niet in aanmerking komt voor onze gratis Pro-plugins. Je zult deze dus zelf moeten aanschaffen. Geef van tevoren aan welke plugins je nodig hebt, zodat wij een overzicht kunnen maken en je kosten kunt besparen door het vermijden van onnodige plugins. Ook ontvang je geen technische ondersteuning en de andere services van het hostingpakket

Onze technische ondersteuning voor websites omvat het live houden van de website door het monitoren van de serverprestaties en het uitvoeren van reguliere back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website. Denk hierbij aan het oplossen van foutmeldingen en het herstellen van gehackte websites. Wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen en te adviseren bij technische kwesties om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Het updaten van een website gebeurt bij ons op basis van afspraken met de klant. In principe kunnen wij dit van maandag tot en met vrijdag dagelijks doen. Als de klant het buiten onze werktijden (van 09:00 tot 17:00) wil laten doen, dan gebeurt dit eens in de twee dagen. Welke onderdelen worden bijgewerkt is ook afhankelijk van de afspraken. Over het algemeen worden de inhoud, de plugins, snelheid en de beveiliging van de website bijgewerkt om de functionaliteit en veiligheid te garanderen. Indien er een specifieke update nodig is voor een ander onderdeel, dan kan dit uiteraard ook worden geregeld in overleg met de klant.

Wij controleren altijd of het onderhoud juist is verlopen door elke pagina op mogelijke mankementen te controleren. Dit doen we door de volledige sitemap door te lopen en om de zoveel tijd een functionaliteitentest uit te voeren op tools zoals contactformulieren.

Op dit moment bieden wij slechts één hostingplan aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dit hostingplan is ontworpen om aan de behoeften van de meeste websites te voldoen en biedt voldoende opslag- en bandbreedtecapaciteit. Mocht je in de toekomst echter behoefte hebben aan meer opslag- of bandbreedtecapaciteit, dan kunnen we dit in overleg met jou upgraden. Het is ook mogelijk om te downgraden als je bijvoorbeeld minder capaciteit nodig hebt dan oorspronkelijk gepland. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Laten we kennis maken!

Ben jij benieuwd wat onze aftercare diensten voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Ben jij benieuwd wat onze aftercare diensten voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
nl_NL