DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Goedkope website laten maken op maat

Op zoek naar een professionele website laten maken die past binnen jouw budget? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites die zowel functioneel als betaalbaar zijn. Ontvang jouw volledige website voor maar € 795,-!

Website laten maken op maat
Website laten maken op maat

Welk probleem kunnen wij voor jou oplossen?

Wordpress logo groen groot

Ik wil een website laten maken op maat

Origineel maatwerk voor elke website

Zet je eerste stap naar een professionele website die perfect past bij jouw bedrijf of project. Kies er voor om je website te laten maken op maat, dus geen templates en dat voor maar € 795,-

Webshop payment

Ik wil een webshop laten maken op maat

Dynamische website voor elk product

Laat een webshop maken die jouw producten of diensten op een originele en converterende manier verkoopt. Nu voor maar € 895,-

Diensten

Ik wil extra diensten

Haal het beste uit je bestaande website

verschillende services aan om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren en veilig blijft. Van regelmatige updates en SEO tot beveiliging en onderhoud, wij nemen het graag uit handen.

Hoogste kwaliteit maatwerk voor de laagste prijs!

Ben je klaar met al die standaard templates en hoge prijzen voor een website? Wij ook! Wij leveren jou hoogwaardige maatwerk WordPress websites tegen een zeer betaalbare prijs.

Wij werken met een oneindig aantal revisies. Dit betekent dat wij pas zullen stoppen totdat jij 100% tevreden bent. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een volledig gratis prototype van een pagina naar keuze aan!

Goedkope webshop laten maken
Een voorbeeld van ons werk

Ontvang een gratis prototype van jouw website

Wil je graag kennismaken met ons werk voordat je ook maar één cent hebt betaald? Wij bieden je de mogelijkheid om een gratis en volledig vrijblijvend prototype aan te vragen van een op maat gemaakte pagina voor jouw website.

Met ons prototype krijg je een goed beeld van hoe de pagina eruit komt te zien en welke functionaliteiten erin verwerkt zijn. Op deze manier kun je als klant zelf ervaren of ons ontwerp en onze werkwijze bij jouw wensen en behoeften passen.

Een voorbeeld van ons werk

Een website moet niet alleen maar mooi zijn

Websites van ons zijn niet alleen mooi en origineel. Ze scoren ook nog eens heel hoog en zijn voorzien van de beste pro plugins.

SEO score
0 +
Pagespeed
0 +
Pro plugins
0 +
Ontwerpen
0 +
SEO score
0 +
Pagespeed
0 +
Pro plugins
0 +
Ontwerpen
0 +

Een website moet niet alleen maar mooi zijn

We zijn er trots op dat we niet alleen prachtige websites maken, maar ook dat we ervoor zorgen dat ze optimaal presteren. Een website moet immers niet alleen mooi zijn, maar ook gemakkelijk te vinden zijn en snel laden. Daarom zorgen we ervoor dat elke pagina van je website een SEO-score van 85+ heeft en dat de Google Pagespeed-score boven de 85 ligt.

We gebruiken alleen de beste en meest geavanceerde pro-versies van plugins, zodat je website altijd veilig en up-to-date is. Kortom, bij ons krijg je niet alleen een mooie website, maar ook een website die optimaal presteert en de online aanwezigheid van je bedrijf versterkt

Wat maakt DintoDesign zo speciaal?

Bij Dintodesign willen we onze klanten de best mogelijke dienstverlening bieden. Daarom stellen we onze klanten altijd centraal en hanteren we een persoonlijke aanpak. We bieden onbeperkte revisies om er zeker van te zijn dat de klant 100% tevreden is. bij Dintodesign kunt u rekenen op de beste dienstverlening en de beste resultaten.

Content

Geen templates

Bij DintoDesign geloven we dat elke klant uniek is en dat hun websiteontwerp dat ook zou moeten zijn. Daarom werken we niet met standaardtemplates, maar creëren we een volledig op maat gemaakt websiteontwerp voor elke klant.

Revisie groen

Revisies

Onbeperkt aantal revisies tot je 100% tevreden bent. Maar daar houdt het niet op. We plannen ook nog een revisie ronde in 1 maand na de opleverdatum van uw website. Zo kan je even wennen aan je nieuwe website en de laatste aanpassingen toevoegen.

Goedkoop groen

Laagste prijzen

we bieden maatwerk WordPress websites aan tegen de laagste prijzen op de markt. Hoe we dat doen? We werken efficiënt en maken gebruik van de nieuwste technologieën en tools, zodat we tijd en kosten besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze websites.

prototype

Gratis prototype

Wij bieden je de mogelijk eerst kennis te maken met ons maatwerk. Vraag direct een prototype aan van een pagina naar keuze en ontvang vrijblijvend een voorbeeld van jouw nieuwe website!

Hoe ziet het proces naar jouw nieuwe webshop er uit?

We nemen je graag stap voor stap mee in ons proces. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van de website zorgen wij voor een heldere communicatie en transparante werkwijze. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en hoe we samen jouw ideale website gaan realiseren.

Een bakkie koffie?
Kennismaken
Om te beginnen zullen we een oriëntatiegesprek houden om kennis te maken met elkaar en alvast in grote lijnen vast te stellen wat we willen bereiken met elkaar. Wij zijn heel benieuwd naar de identiteit van jullie bedrijf en zullen ook ons uiterste best doen dit te visualiseren op de website. Dit gesprek kan op locatie of online via Teams plaatsvinden afhankelijk van jullie locatie en voorkeur.
Een bakkie koffie?
Wij horen graag jouw wensen
Intake
Na afloop van het Oriëntatiegesprek sturen wij jullie een vragenlijst op waarin jullie ons kunnen voorzien van benodigde informatie die wij nodig hebben om een basis te creëren voor jullie website. Je kunt hierbij denken aan vragen over de stijl van de website en de kleuren. Uiteraard heb je ook de optie vragen over te slaan en dit over te laten aan de designer. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij een offerte opstellen.
Wij horen graag jouw wensen
We gaan jouw website kleur geven
Huisstijl
Samen met ons webdesign bedrijf bepaalt u de visuele aspecten van uw website, zoals het lettertype, de lettergrootte, bedrijfskleuren, buttons en marges. Als uw bedrijf nog geen vaste huisstijl heeft, helpen wij u graag bij het vormgeven ervan.
We gaan jouw website kleur geven
De eerste ontwerpen komen binnen
Prototype
Zodra de huisstijl is vastgesteld gaan we aan de slag met het prototype. Dit houdt in dat we de website visueel al zichtbaar maken zonder dat we hem ontwikkelen op het internet. Het prototype zal ontworpen worden met de tool Figma. Wij zullen u voorzien van een aantal prototypes per pagina. U kunt vanuit hier aangeven wat u bevalt en wat direct verwijderd moet worden.
De eerste ontwerpen komen binnen
Wij stoppen pas als je 100% tevreden bent
Oplevering
Zodra wij akkoord hebben op het prototype zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de website. De website zal precies gelijk zijn aan het afgesproken prototype. Mochten jullie achteraf liever een aanpassing doen is dit uiteraard geen probleem. Wij zullen direct de aanpassingen verwerken en meedenken in de juiste oplossing. Ook zullen wij er voor zorgen dat jouw website direct vindbaar is in Google en Bing
Wij stoppen pas als je 100% tevreden bent
Play Video

bekijk onze laatste projecten

Wil je graag weten wat voor unieke maatwerk websites wij voor onze klanten hebben ontworpen? Of ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen website? Bekijk dan onze video waarin we een selectie van onze projecten laten zien. Of neem een kijkje in ons portfolio met prachtige designs en functionaliteiten die we hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Ontdek wat wij voor jouw website kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen

Zeker! Bij het ontwikkelen van uw website zorgen wij standaard voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dit betekent dat we ervoor zorgen dat alle pagina’s van de website voldoen aan de basisrichtlijnen voor zoekmachine-optimalisatie. Zo zorgen we onder andere voor een goede URL-structuur, relevante en unieke content, geoptimaliseerde afbeeldingen en een goede interne linkstructuur. Hierdoor wordt uw website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Ja, je kunt zeker zelf je website onderhouden en updaten. Maar let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van deze wijzigingen en updates. Als er iets gerepareerd moet worden door ons, brengen we extra kosten in rekening. Als je liever wilt dat wij je website onderhouden en updaten, bieden wij hiervoor een onderhoudspakket aan. Hiermee zorgen wij dat jouw website altijd up-to-date blijft en eventuele problemen snel worden opgelost.

Gemiddeld duurt het proces van het maken van een website bij ons zo’n 3 weken. Het is echter niet mogelijk om een exacte datum vast te stellen, aangezien we werken met een onbeperkt aantal revisierondes. Dit betekent dat we doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van de website totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kan het proces soms een aantal dagen uitlopen. We vinden het belangrijk dat we samenwerken aan een website die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Onze technische ondersteuning voor websites omvat het live houden van de website door het monitoren van de serverprestaties en het uitvoeren van reguliere back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website. Denk hierbij aan het oplossen van foutmeldingen en het herstellen van gehackte websites. Wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen en te adviseren bij technische kwesties om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Dat kan zeker! Bij ons is het mogelijk om je eigen ontwerp of lay-out te kiezen voor je website. Wij ontwerpen je website vanaf nul, zodat alles volledig aanpasbaar is naar jouw wensen en ideeën. Als je al een idee hebt over hoe je website eruit moet zien, dan kun je deze naar ons opsturen. Wij helpen je graag om je ideeën werkelijkheid te maken.

Het laten maken van een website bij ons kan al vanaf 395 euro. Voor een basispakket voor een webshop betaal je slechts 495 euro. Deze basispakketten bieden al een breed scala aan functionaliteiten die elders veel duurder kunnen uitvallen. Heb je specifieke wensen die buiten het basispakket vallen? Geen probleem! We kunnen altijd een offerte op maat maken en zorgen dat jouw website volledig aan jouw wensen voldoet. Aarzel dus niet om contact op te nemen en je wensen kenbaar te maken.

Ja, na de lancering van de website krijg je de toegang tot het CMS (Content Management System) waarmee je de website zelf kunt bijwerken. Hierdoor kun je zelf bijvoorbeeld pagina’s toevoegen of aanpassen, nieuwe producten uploaden of teksten en afbeeldingen wijzigen. Houd er wel rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen die ontstaan door de aanpassingen die je zelf maakt.

Laten we kennis maken!

Ben jij op zoek naar een goedkope op maat gemaakte website? Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! wij helpen je graag verder en zorgen er voor dat jouw website precies zo wordt zoals jij hem voor ogen hebt!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Ben jij op zoek naar een goedkope op maat gemaakte website? Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! wij helpen je graag verder en zorgen er voor dat jouw website precies zo wordt zoals jij hem voor ogen hebt!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
en_US