Bliss
geschiedenis

De Day-Date was oorspronkelijk bedoeld als een waardevol instrument voor het dagelijks leven. Dankzij een destijds ongekende prestatie op het gebied van horlogemaken, bood dit model een uitvoerige persoonlijke kalender: de Day‑Date was het eerste automatische. De Day-Date was oorspronkelijk bedoeld als een waardevol

1978
Oprichting Sanibellals groothandel, verlengstuk van detaillist Etep in Capelle a/d IJssel. Eerste magazijn op de Kop van Zuid, Roterdam.
1985
Sanibell zet een nieuwe stap in de sanitairmarkt met de introductie van hun importeurschap van utiliteitssanitair. Deze uitbreiding richt zich op commerciële en openbare voorzieningen zoals bedrijfspanden en onderwijsinstellingen. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid beoogt Sanibell de markt te voorzien van hoogstaande producten.
2002
Sanibell, al bekend in de sanitairmarkt, verlegt nu de focus naar badkamermeubelen. Met deze strategische zet streeft het bedrijf naar innovatie en kwaliteit in een niche marktsegment. Door het combineren van functionaliteit en esthetiek wil Sanibell moderne badkamers transformeren. Deze nieuwe richting benadrukt Sanibell's aanpassingsvermogen en visie op markttrends.
2013
Sanibell kondigt aan te verhuizen naar een nieuwe locatie in Oud-Beijerland. Deze verhuizing weerspiegelt de ambitie en expansie van Sanibell, waarbij de nieuwe locatie beter aansluit bij hun groeiende behoeften. Gelegen in het dynamische Oud-Beijerland, verwacht Sanibell haar operaties verder te optimaliseren en haar klanten nog beter te bedienen vanuit deze nieuwe uitvalsbasis.
2017
Sanibell blijft groeien en heeft haar opslagcapaciteit verder uitgebreid. Het magazijn van het bedrijf biedt nu ruimte aan maar liefst 4500 palletplaatsen. Deze uitbreiding onderstreept Sanibell's ambitie om de vraag en logistieke behoeften van haar klanten efficiënter te bedienen. Met meer opslagruimte kan Sanibell nu een grotere voorraad behouden, wat resulteert in snellere leveringen en betere service.
2018
Sanibell viert een indrukwekkende mijlpaal: 40 jaar in de sanitairmarkt! Door de jaren heen heeft het bedrijf zich niet alleen gevestigd als een betrouwbare speler in de markt, maar ook als een pionier in innovatie en kwaliteit. Ter gelegenheid van dit jubileum zet Sanibell een nieuwe ambitieuze stap door de export naar zowel België als Duitsland te starten. Deze uitbreiding in de Benelux en Centraal-Europa benadrukt Sanibell's groeiende aanwezigheid en het vertrouwen in haar producten over de grenzen heen.
2020
Uitbreidin g exportactiviteiten naar Scandinavië met eigen verkoopkantoor en verdubbeling magazijnruimte met vier externe panden in Oud-Beijerland.
2021
Start bouw centraal gelegen hub en verkoopkantoor in Polen (40.000 m2). Oplevering voorjaar 2023.
2022
Aankoop perceel voor nieuw distributiecentrum (41.000m2) in Oud-Beijerland met een magazijnoppervlakte van ongeveer 28.000m2. Opening experience center in Eke/Nazareth, België
2023
Deelname aan de internationale ISH-beurs in maart om potentiële distriuteurs te ontmoeten en de exportactiviteiten en Europa uit te breiden. Opening disctributiecentrum in Polen en introductie van IVY, het nieuwe merk badkamerkranen.

Menu

';
en_US