DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Kom in contact -

Heb je een vraag, een idee of een project waarbij je onze hulp kan gebruiken?
Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een bericht!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

Kennismaken?

Je kan ons vinden op:
Ooststraat 6
3261KM Oud-Beijerland
Nederland

Bezoek op afspraak:
Maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00
Vrijdag van 09:00 to 16:00

Veelgestelde vragen

Zeker! Bij het ontwikkelen van uw website zorgen wij standaard voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dit betekent dat we ervoor zorgen dat alle pagina’s van de website voldoen aan de basisrichtlijnen voor zoekmachine-optimalisatie. Zo zorgen we onder andere voor een goede URL-structuur, relevante en unieke content, geoptimaliseerde afbeeldingen en een goede interne linkstructuur. Hierdoor wordt uw website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Ja, je kunt zeker zelf je website onderhouden en updaten. Maar let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van deze wijzigingen en updates. Als er iets gerepareerd moet worden door ons, brengen we extra kosten in rekening. Als je liever wilt dat wij je website onderhouden en updaten, bieden wij hiervoor een onderhoudspakket aan. Hiermee zorgen wij dat jouw website altijd up-to-date blijft en eventuele problemen snel worden opgelost.

Gemiddeld duurt het proces van het maken van een website bij ons zo’n 3 weken. Het is echter niet mogelijk om een exacte datum vast te stellen, aangezien we werken met een onbeperkt aantal revisierondes. Dit betekent dat we doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van de website totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kan het proces soms een aantal dagen uitlopen. We vinden het belangrijk dat we samenwerken aan een website die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Onze technische ondersteuning voor websites omvat het live houden van de website door het monitoren van de serverprestaties en het uitvoeren van reguliere back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website. Denk hierbij aan het oplossen van foutmeldingen en het herstellen van gehackte websites. Wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen en te adviseren bij technische kwesties om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Dat kan zeker! Bij ons is het mogelijk om je eigen ontwerp of lay-out te kiezen voor je website. Wij ontwerpen je website vanaf nul, zodat alles volledig aanpasbaar is naar jouw wensen en ideeën. Als je al een idee hebt over hoe je website eruit moet zien, dan kun je deze naar ons opsturen. Wij helpen je graag om je ideeën werkelijkheid te maken.

Het laten maken van een website bij ons kan al vanaf 395 euro. Voor een basispakket voor een webshop betaal je slechts 495 euro. Deze basispakketten bieden al een breed scala aan functionaliteiten die elders veel duurder kunnen uitvallen. Heb je specifieke wensen die buiten het basispakket vallen? Geen probleem! We kunnen altijd een offerte op maat maken en zorgen dat jouw website volledig aan jouw wensen voldoet. Aarzel dus niet om contact op te nemen en je wensen kenbaar te maken.

Ja, na de lancering van de website krijg je de toegang tot het CMS (Content Management System) waarmee je de website zelf kunt bijwerken. Hierdoor kun je zelf bijvoorbeeld pagina’s toevoegen of aanpassen, nieuwe producten uploaden of teksten en afbeeldingen wijzigen. Houd er wel rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen die ontstaan door de aanpassingen die je zelf maakt.

';
en_US