DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Goedkope website laten maken voor maar € 795,-

Wil je een goedkope website laten maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij ontwerpen uw WordPress website volledig op maat voor de allerlaagste prijs. Een volledige website kost je maar € 795,-. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan snel een gratis prototype aan!

Goedkope website laten maken

Ontdek wat onze websites zo speciaal maken

maatwerk

Gemakkelijk zelf te bewerken

Maak zelf gemakkelijk aanpassingen

Zet je eerste stap naar een professionele website die perfect past bij jouw bedrijf of project. Volledig op maat, dus geen templates en dat voor maar € 795,-

prototype donker

Try before you buy

Ontvang een gratis prototype van jouw nieuwe homepage

Wij bieden je de mogelijk eerst kennis te maken met ons maatwerk. Vraag direct een prototype aan van een pagina naar keuze en ontvang vrijblijvend een voorbeeld van jouw nieuwe website!

Revisie

Onbeperkt aantal revisies

Inclusief 1 ronde 1 maand na oplevering

Onbeperkt aantal revisies tot je 100% tevreden bent. Maar daar houdt het niet op. We plannen ook nog een revisie ronde in 1 maand na de opleverdatum van uw website. 

Ontvang jouw website pakket nu al vanaf € 795,-

Bij ons begint de prijs voor het laten maken van een website bij 395 euro. Dit bedrag is inclusief een heleboel extra diensten, zoals het optimaliseren van de pagespeed en de SEO-score van jouw website. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi en functioneel is, maar ook goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Goedkope website laten maken

Boost je online prestaties met onze aftercare paketten

Wil jij ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren en goed gevonden wordt in zoekmachines? Dan zijn onze aftercare pakketten iets voor jou! Met onze hosting, onderhoud en SEO diensten zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en blijft presteren op het hoogste niveau. Zo kun jij je focussen op jouw core business terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van jouw online aanwezigheid.

Hosting

Hosting

Bij DintoDesign bieden wij betrouwbare hostingdiensten die jouw website de beste prestaties en uptime garanderen. Onze hostingpakketten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende websites en bedrijven te voldoen. Of je nu een kleine blog hebt of een grote e-commerce website, wij hebben de juiste hostingoplossing voor jou. 

onderhoud groen

Onderhoud

Ga voor een complete oplossing op maat gemaakt voor uw website. Van wekelijkse software-updates tot bijwerken van content, wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date en geoptimaliseerd is.

SEO zoekwoord

SEO

Wij helpen jouw je online aanwezigheid te optimaliseren met onze uitgebreide SEO-diensten. Van analyse tot implementatie, wij zorgen ervoor dat jouw website goed scoort in zoekmachines en dat jouw doelgroep je gemakkelijk kan vinden.

Hoe ziet het proces naar jouw nieuwe website er uit?

We nemen je graag stap voor stap mee in ons proces. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van de website zorgen wij voor een heldere communicatie en transparante werkwijze. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en hoe we samen jouw ideale website gaan realiseren. Indien je vragen hebt over het proces twijfel dan niet om deze eerst te stellen.

Een bakkie koffie?
Kennismaken
Om te beginnen zullen we een oriëntatiegesprek houden om kennis te maken met elkaar en alvast in grote lijnen vast te stellen wat we willen bereiken met elkaar. Wij zijn heel benieuwd naar de identiteit van jullie bedrijf en zullen ook ons uiterste best doen dit te visualiseren op de website. Dit gesprek kan op locatie of online via Teams plaatsvinden afhankelijk van jullie locatie en voorkeur.
Een bakkie koffie?
Wij horen graag jouw wensen
Intake
Na afloop van het Oriëntatiegesprek sturen wij jullie een vragenlijst op waarin jullie ons kunnen voorzien van benodigde informatie die wij nodig hebben om een basis te creëren voor jullie website. Je kunt hierbij denken aan vragen over de stijl van de website en de kleuren. Uiteraard heb je ook de optie vragen over te slaan en dit over te laten aan de designer. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij een offerte opstellen.
Wij horen graag jouw wensen
We gaan jouw website kleur geven
Huisstijl
Samen met ons webdesign bedrijf bepaalt u de visuele aspecten van uw website, zoals het lettertype, de lettergrootte, bedrijfskleuren, buttons en marges. Als uw bedrijf nog geen vaste huisstijl heeft, helpen wij u graag bij het vormgeven ervan.
We gaan jouw website kleur geven
De eerste ontwerpen komen binnen
Prototype
Zodra de huisstijl is vastgesteld gaan we aan de slag met het prototype. Dit houdt in dat we de website visueel al zichtbaar maken zonder dat we hem ontwikkelen op het internet. Het prototype zal ontworpen worden met de tool Figma. Wij zullen u voorzien van een aantal prototypes per pagina. U kunt vanuit hier aangeven wat u bevalt en wat direct verwijderd moet worden.
De eerste ontwerpen komen binnen
Wij stoppen pas als je 100% tevreden bent
Oplevering
Zodra wij akkoord hebben op het prototype zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de website. De website zal precies gelijk zijn aan het afgesproken prototype. Mochten jullie achteraf liever een aanpassing doen is dit uiteraard geen probleem. Wij zullen direct de aanpassingen verwerken en meedenken in de juiste oplossing. Ook zullen wij er voor zorgen dat jouw website direct vindbaar is in Google en Bing
Wij stoppen pas als je 100% tevreden bent

Veelgestelde vragen

Ja, bij het ontwikkelen van uw website zorgen wij standaard voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dit betekent dat we ervoor zorgen dat alle pagina’s van de website voldoen aan de basisrichtlijnen voor zoekmachine-optimalisatie. Zo zorgen we onder andere voor een goede URL-structuur, relevante en unieke content, geoptimaliseerde afbeeldingen en een goede interne linkstructuur. Hierdoor wordt uw website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Een statische website is als een brochure: het blijft hetzelfde, ongeacht wie het bekijkt. Het is geschikt voor websites waarvan de inhoud niet vaak verandert en waarvoor geen interactieve elementen nodig zijn.

Een dynamische website is als een interactieve app: het past zich aan aan de gebruiker en er zijn interactieve elementen. Dit type website gebruikt een database om inhoud te genereren, bijvoorbeeld een webshop waarbij de producten en prijzen regelmatig veranderen. Dit type website is geschikt voor websites die vaak worden bijgewerkt en waarvoor interactieve elementen nodig zijn.

Gemiddeld duurt het proces van het maken van een website bij ons zo’n 3 weken. Het is echter niet mogelijk om een exacte datum vast te stellen, aangezien we werken met een onbeperkt aantal revisierondes. Dit betekent dat we doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van de website totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kan het proces soms een aantal dagen uitlopen. We vinden het belangrijk dat we samenwerken aan een website die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Het laten maken van een website bij ons kan al vanaf 395 euro. Voor een basispakket voor een webshop betaal je slechts 495 euro. Deze basispakketten bieden al een breed scala aan functionaliteiten die elders veel duurder kunnen uitvallen. Heb je specifieke wensen die buiten het basispakket vallen? Geen probleem! We kunnen altijd een offerte op maat maken en zorgen dat jouw website volledig aan jouw wensen voldoet. Aarzel dus niet om contact op te nemen en je wensen kenbaar te maken.

Dat kan zeker! Bij ons is het mogelijk om je eigen ontwerp of lay-out te kiezen voor je website. Wij ontwerpen je website vanaf nul, zodat alles volledig aanpasbaar is naar jouw wensen en ideeën. Als je al een idee hebt over hoe je website eruit moet zien, dan kun je deze naar ons opsturen. Wij helpen je graag om je ideeën werkelijkheid te maken.

Als er problemen optreden na de oplevering van de website, dan lossen wij deze graag voor u op. Als u gebruik maakt van ons onderhoudspakket, dan zullen wij de problemen direct oplossen zonder extra kosten. Als u geen gebruik maakt van ons onderhoudspakket, dan kunnen wij de problemen oplossen tegen ons uurtarief.

Ja, na de lancering van de website krijg je de toegang tot het CMS (Content Management System) waarmee je de website zelf kunt bijwerken. Hierdoor kun je zelf bijvoorbeeld pagina’s toevoegen of aanpassen, nieuwe producten uploaden of teksten en afbeeldingen wijzigen. Houd er wel rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen die ontstaan door de aanpassingen die je zelf maakt.

Play Video

bekijk onze laatste projecten

Wil je graag weten wat voor unieke maatwerk websites wij voor onze klanten hebben ontworpen? Of ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen website? Bekijk dan onze video waarin we een selectie van onze projecten laten zien. Of neem een kijkje in ons portfolio met prachtige designs en functionaliteiten die we hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Ontdek wat wij voor jouw website kunnen betekenen!

Laten we kennis maken!

Ben jij op zoek naar een goedkope op maat gemaakte website? Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! wij helpen je graag verder en zorgen er voor dat jouw website precies zo wordt zoals jij hem voor ogen hebt!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Ben jij op zoek naar een goedkope op maat gemaakte website? Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! wij helpen je graag verder en zorgen er voor dat jouw website precies zo wordt zoals jij hem voor ogen hebt!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
en_US