DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Ontdek ons verhaal

Bij DintoDesign geloven we in de kracht van kernwaarden zoals creativiteit, klantgerichtheid en kwaliteit. Onze missie is om oplossingen te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook effectief en duurzaam.

Over ons

Wat maakt DintoDesign zo speciaal?

maatwerk

Volledig maatwerk

Opgebouwd tot 100% tevredenheid

Bij DintoDesign geloven we dat elke klant uniek is en dat hun websiteontwerp dat ook zou moeten zijn. Daarom werken we niet met standaardtemplates, maar creëren we een volledig op maat gemaakt websiteontwerp voor elke klant.

prototype donker

Gratis prototype

Try before you buy

Wij bieden je de mogelijk eerst kennis te maken met ons maatwerk. Vraag direct een prototype aan van een pagina naar keuze en ontvang vrijblijvend een voorbeeld van jouw nieuwe website!

Revisie

Onbeperkt aantal revisies

Inclusief 1 ronde 1 maand na oplevering

Onbeperkt aantal revisies tot je 100% tevreden bent. Maar daar houdt het niet op. We plannen ook nog een revisie ronde in 1 maand na de opleverdatum van uw website. Zo kan je even wennen aan je nieuwe website en de laatste aanpassingen toevoegen.

Wordpress logo groen groot

Moderne WordPress websites

Het meest gebruikte CMS ter wereld

Wij streven ernaar om onze klanten de meest moderne websites te bieden die passen bij de huidige UI en UX design trends. In tegenstelling tot veel bedrijven die vasthouden aan standaard websites en gedateerde ontwerpen, creëren wij moderne WordPress websites die lijken op Webflow-achtige websites. Wij maken gebruik van Elementor om dit te realiseren.

Support

Direct contact

Praat direct met jouw vormgever

Bij ons staat u rechtstreeks in contact staan met de vormgever van jouw wesbite, zonder tussenpersonen zoals accountmanagers. Dit zorgt voor een efficiënter en transparanter ontwerpproces en een beter begrip van uw wensen en behoeften. U krijgt advies en ondersteuning gedurende het hele project en kunt rekenen op een hoogwaardig eindresultaat.

Tool

Nog veel meer!

Wij houden van een uitdaging

We laten ons graag uitdagen en denken mee met onze klanten om tot de beste oplossing te komen. Niets is ons te gek en we zetten ons altijd voor de volle 100% in om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dus heb je een uitdaging voor ons? Laat het ons vooral weten, wij gaan graag voor je aan de slag!

Onze kijk op de toekomst

Bij DintoDesign streven we naar groei en innovatie in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites. 

We willen altijd voorop lopen in het gebruik van nieuwe technologieën en innovaties om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Ons doel is om hoogwaardige diensten te bieden die onze klanten een naadloze en stressvrije ervaring bieden.

Visie
Missie

Onze missie is bouwen aan een succesvolle lange termijn relatie

Bij DintoDesign streven we ernaar om op maat gemaakte WordPress-websites te ontwerpen en ontwikkelen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

We geloven in het creëren van unieke websites van de grond af aan, zonder het gebruik van templates. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die bijdragen aan het succes van onze klanten.

Veelgestelde vragen

Zeker! Bij het ontwikkelen van uw website zorgen wij standaard voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Dit betekent dat we ervoor zorgen dat alle pagina’s van de website voldoen aan de basisrichtlijnen voor zoekmachine-optimalisatie. Zo zorgen we onder andere voor een goede URL-structuur, relevante en unieke content, geoptimaliseerde afbeeldingen en een goede interne linkstructuur. Hierdoor wordt uw website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Ja, je kunt zeker zelf je website onderhouden en updaten. Maar let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van deze wijzigingen en updates. Als er iets gerepareerd moet worden door ons, brengen we extra kosten in rekening. Als je liever wilt dat wij je website onderhouden en updaten, bieden wij hiervoor een onderhoudspakket aan. Hiermee zorgen wij dat jouw website altijd up-to-date blijft en eventuele problemen snel worden opgelost.

Gemiddeld duurt het proces van het maken van een website bij ons zo’n 3 weken. Het is echter niet mogelijk om een exacte datum vast te stellen, aangezien we werken met een onbeperkt aantal revisierondes. Dit betekent dat we doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van de website totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kan het proces soms een aantal dagen uitlopen. We vinden het belangrijk dat we samenwerken aan een website die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Onze technische ondersteuning voor websites omvat het live houden van de website door het monitoren van de serverprestaties en het uitvoeren van reguliere back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website. Denk hierbij aan het oplossen van foutmeldingen en het herstellen van gehackte websites. Wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen en te adviseren bij technische kwesties om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Dat kan zeker! Bij ons is het mogelijk om je eigen ontwerp of lay-out te kiezen voor je website. Wij ontwerpen je website vanaf nul, zodat alles volledig aanpasbaar is naar jouw wensen en ideeën. Als je al een idee hebt over hoe je website eruit moet zien, dan kun je deze naar ons opsturen. Wij helpen je graag om je ideeën werkelijkheid te maken.

Het laten maken van een website bij ons kan al vanaf 395 euro. Voor een basispakket voor een webshop betaal je slechts 495 euro. Deze basispakketten bieden al een breed scala aan functionaliteiten die elders veel duurder kunnen uitvallen. Heb je specifieke wensen die buiten het basispakket vallen? Geen probleem! We kunnen altijd een offerte op maat maken en zorgen dat jouw website volledig aan jouw wensen voldoet. Aarzel dus niet om contact op te nemen en je wensen kenbaar te maken.

Ja, na de lancering van de website krijg je de toegang tot het CMS (Content Management System) waarmee je de website zelf kunt bijwerken. Hierdoor kun je zelf bijvoorbeeld pagina’s toevoegen of aanpassen, nieuwe producten uploaden of teksten en afbeeldingen wijzigen. Houd er wel rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen die ontstaan door de aanpassingen die je zelf maakt.

Play Video

bekijk onze laatste projecten

Wil je graag weten wat voor unieke maatwerk websites wij voor onze klanten hebben ontworpen? Of ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen website? Bekijk dan onze video waarin we een selectie van onze projecten laten zien. Of neem een kijkje in ons portfolio met prachtige designs en functionaliteiten die we hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Ontdek wat wij voor jouw website kunnen betekenen!

Laten we kennis maken!

Je hebt ons verhaal gelezen. Nu willen wij graag jouw verhaal horen! Beschrijf hier waar je naar op zoek bent en zet je eerste stap naar een toffe op maat gemaakte website!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Je hebt ons verhaal gelezen. Nu willen wij graag jouw verhaal horen! Beschrijf hier waar je naar op zoek bent en zet je eerste stap naar een toffe op maat gemaakte website!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
en_US