DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Een greep uit ons werk

Welkom bij onze portfolio pagina! Vind hier een uitgebreid overzicht van ons werk en projecten die we hebben afgerond voor onze tevreden klanten. 

Play Video

Elegante website voor Olijfluxe

Maak kennis met Olijfluxe, het nieuwe conceptbedrijf dat zich richt op de verkoop van luxe olijfhouten producten. Ontdek hoe de elegante website, met grote afbeeldingen en subtiele call-to-actions, het verhaal achter de snijplanken en serveerplanken van Olijfluxe tot leven brengt.

Een voorbeeld van ons werk
Fit-030 homepage

Sportschool + fysio website voor FIT-030

FIT-030 is een concept ontwerp. Wij hebben gekozen voor een huisstijl die past bij de sportieve uitstraling van de sportschool. De website is opgebouwd rondom de twee belangrijkste waardes van de sportschool, namelijk de sportschool zelf en fysiotherapie. Door de duidelijke indeling en lay-out van de website wordt het verhaal van FIT-030 goed overgebracht naar de bezoeker.

Website met WOW-effect voor InspectIQ

InspectIQ is een bedrijf dat zich richt op het inspecteren van vastgoed. Voor hun nieuwe website wilden ze een echte WOW-factor creëren voor hun bezoekers. Het ontwerp van de website is dan ook volledig afgestemd op deze wens. De indeling en lay-out van de website zijn zorgvuldig ontworpen om de bezoeker een optimale gebruikerservaring te bieden. Zo wordt het verhaal van InspectIQ op een indrukwekkende manier gepresenteerd en krijgen bezoekers direct een goed beeld van wat het bedrijf te bieden heeft.

Goedkope website laten maken

Wil jij ook een website op maat?

Wij helpen jouw graag online op weg met een website die klanten aanspreekt en zorgt voor conversies. Beschrijf hier waar je naar op zoek bent en zet je eerste stap naar jouw nieuwe website!

Website laten maken Barendrecht

Wil jij ook een website op maat?

Wij helpen jouw graag online op weg met een website die klanten aanspreekt en zorgt voor conversies. Beschrijf hier waar je naar op zoek bent en zet je eerste stap naar jouw nieuwe website!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

OLIJFLUXE

Achtergrond

Olijfluxe is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van luxe olijfhouten snij- en serveerplanken. Het bedrijf streeft naar een elegante uitstraling die past bij de luxe uitstraling van hun producten. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om hun website te ontwerpen met grote afbeeldingen van de producten en een themakleur die overeenkomt met olijven. Olijfluxe wil de bezoekers een gevoel van elegantie en luxe geven en tegelijkertijd aanzetten tot aankoop.

Uitdaging

De belangrijkste uitdaging voor ons was om een website te creëren die de elegante uitstraling van hun producten weerspiegelt en tegelijkertijd de bezoekers aanzet tot aankoop. Het bedrijf wilde de bezoekers een gevoel geven van luxe en kwaliteit, terwijl ze ook de functies van de producten konden zien.

Oplossing

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben wij gekozen voor een website met grote afbeeldingen van de producten in gebruik. Deze afbeeldingen geven de bezoekers een goed idee van de functionaliteit en de kwaliteit van de producten. Er zijn subtiele call-to-action knoppen geplaatst om de bezoeker te stimuleren tot aankoop, terwijl het elegante thema behouden blijft. Het kleurenschema van de website is afgestemd op het product, met een olijfgroene achtergrond en witte letters in een Serif lettertype dat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de site.

Resultaat

De website van Olijfluxe heeft een elegante uitstraling die past bij de luxe uitstraling van hun producten. De grote afbeeldingen van de producten in gebruik geven de bezoekers een goed idee van de functionaliteit en kwaliteit van de producten. De subtiele call-to-action knoppen zorgen ervoor dat de bezoekers worden gestimuleerd tot aankoop, terwijl het elegante thema behouden blijft. Het kleurenschema van de website is afgestemd op het product en draagt bij aan de luxe uitstraling van de site. Al met al heeft Olijfluxe een website die de bezoekers een gevoel van elegantie en luxe geeft en tegelijkertijd aanzet tot aankoop.

FIT-030

Achtergrond

FIT-030 wilde een nieuwe website lanceren die beter aansloot bij hun sfeer en waarden. Ze wilden hun aanbod van zowel fitness als fysiotherapie duidelijker naar voren brengen op de website.

Uitdaging

De grootste uitdaging was om de sfeer van de sportschool goed over te brengen op de website en de twee belangrijke waarden van de sportschool duidelijk te communiceren naar de bezoeker. Daarnaast wilde FIT-030 de website ook gebruiksvriendelijk maken en gemakkelijk navigeerbaar.

Oplossing

Om de juiste sfeer over te brengen is er gekozen voor een donkere uitstraling, die goed aansluit bij de sportieve en krachtige uitstraling van de sportschool. Het gele logo van FIT-030 is als belangrijk element gebruikt en de accenten van de website zijn in deze kleur uitgevoerd. Om de bezoeker een idee te geven van de omgeving van de sportschool is er een foto van de sportschool op de website geplaatst.

Om de twee belangrijke waarden van de sportschool te communiceren, is de hero sectie van de website opgedeeld in twee delen. Elk deel is gericht op één van de waarden en maakt het voor de bezoeker direct duidelijk waar zij terecht kunnen voor hun specifieke behoefte. Daarnaast is de lay-out van de website gebaseerd op een soortgelijke lay-out die wij ook gebruiken op onze eigen website, wat het gemakkelijker maakt voor bezoekers om de website te begrijpen en te navigeren.

Resultaat

De nieuwe website van FIT-030 is een succes gebleken en heeft goed bijgedragen aan het overbrengen van de sfeer van de sportschool en de communicatie van de belangrijke waarden. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn en de website heeft de online aanwezigheid van de sportschool versterkt.

OVK adviseurs

Achtergrond

InspectIQ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in inspecties en keuringen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals bouwkundige inspecties, asbestinventarisaties en legionellabeheer. Het bedrijf had een verouderde website die niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Ze wilden graag een nieuwe moderne website die hun expertise beter weerspiegelde.

Uitdaging

De uitdaging was om een website te ontwerpen die direct een gevoel van expertise aan bezoekers geeft. De website moest ook gebruiksvriendelijk zijn en de benodigde informatie duidelijk weergeven. Bovendien moest de website passen bij de huisstijl van het bedrijf.

Oplossing

Om het gevoel van expertise direct over te brengen, hebben we gekozen voor dikgedrukte titels en een video op de homepagina met daarover een bewegende tekst. Dit trok de aandacht van bezoekers en gaf direct een indruk van de kennis en kunde van InspectIQ. Verder hebben we een strak 1140 grid gebruikt om de benodigde informatie overzichtelijk te presenteren. We hebben de huisstijl van het bedrijf als basis genomen en deze verder doorgevoerd in het ontwerp van de website.

Resultaat

Het resultaat was een moderne website die direct een gevoel van expertise geeft aan bezoekers. De video op de homepagina in combinatie met de dikgedrukte titels en de bewegende tekst zorgen voor een krachtige eerste indruk. Het strakke 1140 grid maakt de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Door de huisstijl van het bedrijf als basis te nemen, past de website goed bij de uitstraling van InspectIQ. De nieuwe website heeft geleid tot meer aanvragen en positieve feedback van bezoekers.

';
en_US