DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Zoekmachine optimalisatie: SEO diensten door DintoDesign

Boost jouw online aanwezigheid en zorg ervoor dat jouw website hoger in Google en andere zoekmachines terecht komt. 

Search engine optimization diensten

Ontdek de vele voordelen van DintoDesign SEO

maatwerk

Pakketten op maat

Ingericht naar jouw behoeftes

Onze aftercare diensten worden volledig op maat en naar jouw behoeften gemaakt. Zo ben je verzekerd van de beste ondersteuning die past bij jouw specifieke situatie.

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast

Bij ons hoef je geen langdurige contracten af te sluiten. Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en daarom zijn onze aftercare diensten maandelijks opzegbaar.

Schaalbaar

Schaalbaar

Laat de diensten meegroeien met jouw succes

Onze aftercare diensten die flexibel en schaalbaar zijn, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf.

Optimaliseer de prestaties van jouw website met onze SEO diensten

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd, is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het is het proces waarbij de kwaliteit en kwantiteit van verkeer naar je website wordt verbeterd door middel van organische zoekresultaten. Dit betekent dat wanneer mensen zoekopdrachten invoeren in zoekmachines zoals Google, jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt en dus meer kans heeft om bezocht te worden. 

Het is een complex proces waarbij onder andere zoekwoorden, inhoud, links en technische aspecten van de website worden geoptimaliseerd. Door SEO te implementeren, vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je website, maar ook de relevantie en geloofwaardigheid ervan.

Search engine optimization
Linkbuilding

Boost jouw domein autoriteit met linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en is gericht op het verkrijgen van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Dit zijn links die vanaf andere websites naar jouw website verwijzen. Google ziet deze backlinks als een teken van autoriteit en betrouwbaarheid, wat kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten. 

Door middel van zorgvuldige analyse en outreach zorgen we ervoor dat jouw website hoogwaardige backlinks ontvangt van betrouwbare bronnen. Hierdoor versterken we niet alleen de autoriteit van jouw website, maar verhogen we ook het verkeer en de conversies.

Welke diensten krijg je bij ons SEO pakket?

Ons hostingpakket biedt een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert. Met onze snelle servers, 20GB schijfruimte en uitstekende ondersteuning zorgen wij ervoor dat jouw website altijd beschikbaar is en snel laadt. Daarnaast bieden we ook beveiliging inclusief SSL certificaat en dagelijkse backups om jouw gegevens te beschermen. En om het helemaal af te maken, bieden we ook gepersonaliseerde e-mailadressen en verschillende pro-plugins, waaronder Rank Math pro, Elementor pro en alle Crocoblock-plugins. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website professioneel en veilig is en de beste prestaties levert.

content schrijven groen

Content schrijven

Stress niet langer over het bedenken en schrijven van de perfecte content voor jouw website. Laat ons het werk voor je doen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf. 

Linkbuilding

Linkbuilding

Met onze linkbuilding-dienst vergroot je de autoriteit van je website door kwalitatieve backlinks te verkrijgen. Hogere autoriteit leidt tot betere posities in zoekmachines en meer organisch verkeer. Laat ons je helpen om je online aanwezigheid te versterken.

Seo icon

Keyword onderzoek

Met een goed uitgevoerd keyword onderzoek ontdekken we welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden. Hiermee kunnen we jouw website optimaliseren en hoger laten ranken in zoekmachines.

Ontvang een op maat gemaakt SEO pakket!

Bij het aanbieden van SEO-pakketten begrijpen wij als geen ander dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Dit betekent dat we vooraf geen vaste prijzen kunnen vaststellen voor onze SEO-pakketten.

Er zijn veel factoren die de prijs van een SEO-pakket bepalen, zoals het aantal links dat nodig is om jouw website te optimaliseren, of er lokale SEO nodig is en wat de afkomst is van de links die we gaan plaatsen. Elk van deze factoren kan van invloed zijn op de kosten van jouw SEO-pakket.

We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke SEO-diensten krijgt die passen bij jouw bedrijf. Om deze reden gaan we altijd in overleg met onze klanten om hun specifieke behoeften te bespreken en te bepalen welke SEO-strategie het beste werkt voor hun bedrijf.

Over onze kracht

Veelgestelde vragen

Backlinks zijn hyperlinks die vanaf andere websites naar jouw website verwijzen. Ze worden ook wel “inbound links” genoemd. Backlinks zijn belangrijk voor SEO omdat zoekmachines deze links beschouwen als een soort van “stem” voor de kwaliteit en relevantie van jouw website. Als er veel kwalitatieve en relevante websites naar jouw website linken, dan zal dit de autoriteit en het vertrouwen van jouw website vergroten in de ogen van zoekmachines. Dit kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten en dus meer organisch verkeer naar jouw website.

Keywords spelen een belangrijke rol in SEO omdat zoekmachines zoals Google ze gebruiken om de relevantie van een website voor een bepaalde zoekopdracht te bepalen. Het gebruik van de juiste keywords op de juiste plaatsen kan daarom de vindbaarheid van een website in zoekmachines verbeteren.

Om keywords effectief te gebruiken, is het belangrijk om een lijst te maken van de meest relevante en belangrijke zoekwoorden voor de website. Deze zoekwoorden moeten vervolgens strategisch worden geplaatst in de inhoud van de website, zoals in de titels, koppen, subkoppen, meta descriptions en de bodytekst.

Lokale SEO is zeer belangrijk voor bedrijven die zich richten op een specifieke regio of stad. Hierbij wordt de focus gelegd op het verbeteren van de zichtbaarheid van een bedrijf in zoekresultaten voor lokale zoekopdrachten.

Het kan variëren hoelang het duurt voordat de SEO-inspanningen resultaat opleveren, omdat het afhankelijk is van verschillende factoren zoals de concurrentie, de branche, de gebruikte strategieën en de zoekmachine-algoritmen. Over het algemeen kan het enkele weken tot maanden duren voordat er merkbare verbeteringen in de zoekmachine rankings worden gezien. Het is belangrijk om geduld te hebben en te blijven werken aan de optimalisatie van de website voor de beste resultaten op lange termijn.

Wij bieden een handige professionele plugin aan waarmee u de positie van uw website in de zoekresultaten kunt bijhouden. Deze plugin wordt geleverd bij ons hostingpakket en geeft inzicht in de zoekwoorden waarop u scoort en op welke positie u staat in de zoekresultaten.

Ja, wij bieden de service om blogposts te schrijven voor uw website indien gewenst. De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van de blog en het aantal posts dat geschreven moet worden per maand.

Laten we kennis maken!

Ben jij op zoek naar een goedkope op maat gemaakte website? Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! wij helpen je graag verder en zorgen er voor dat jouw website precies zo wordt zoals jij hem voor ogen hebt!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Heb je vragen over onze SEO diensten? Wij helpen je graag! twijfel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
en_US