DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Website onderhoud uitbesteden: Wij nemen alles uit handen

Ga voor een complete oplossing op maat gemaakt voor uw website. Van wekelijkse software-updates tot bijwerken van content, wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date en geoptimaliseerd is.

Meer onderhoud aan de pagina

Ontdek de vele voordelen van DintoDesign onderhoud

maatwerk

Pakketten op maat

Ingericht naar jouw behoeftes

Onze aftercare diensten worden volledig op maat en naar jouw behoeften gemaakt. Zo ben je verzekerd van de beste ondersteuning die past bij jouw specifieke situatie.

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast

Bij ons hoef je geen langdurige contracten af te sluiten. Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en daarom zijn onze aftercare diensten maandelijks opzegbaar.

Schaalbaar

Schaalbaar

Laat de diensten meegroeien met jouw succes

Onze aftercare diensten die flexibel en schaalbaar zijn, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf.

Optimaliseer de prestaties van jouw website met onze onderhoudsdiensten

Onze onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is en optimaal presteert. Met regelmatige software-updates, verbeteringen aan de inhoud van uw website en responsieve ontwerpen, zorgen wij ervoor dat uw website voldoet aan de hoogste standaarden en een uitstekende gebruikerservaring biedt. 

Wij staan de gehele dag voor u klaar om technische ondersteuning te bieden en uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Kies voor onze op maat gemaakte onderhoudsoplossingen en geniet van de voordelen van een goed onderhouden website, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische details.

Websitesnelheid groot
Websitesnelheid

Houd altijd een paginasnelheid van 85+

Wanneer u kiest voor onze onderhoudsdiensten, zorgen wij ervoor dat uw website altijd snel en responsief blijft. Dit doen we door regelmatig uw website te analyseren en aanpassingen te doen waar nodig. Zo houden we uw website up-to-date met de nieuwste technologieën en zorgen we ervoor dat uw website altijd boven de 85 paginasnelheid scoort. Dit resulteert niet alleen in een betere gebruikerservaring voor uw bezoekers, maar ook in een betere positie in zoekmachines zoals Google.

Door te kiezen voor onze onderhoudsdiensten, kunt u erop vertrouwen dat uw website altijd snel en up-to-date is, zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken.

Welke diensten krijg je bij ons onderhoudspakket?

Ons hostingpakket biedt een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert. Met onze snelle servers, 20GB schijfruimte en uitstekende ondersteuning zorgen wij ervoor dat jouw website altijd beschikbaar is en snel laadt. Daarnaast bieden we ook beveiliging inclusief SSL certificaat en dagelijkse backups om jouw gegevens te beschermen. En om het helemaal af te maken, bieden we ook gepersonaliseerde e-mailadressen en verschillende pro-plugins, waaronder Rank Math pro, Elementor pro en alle Crocoblock-plugins. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website professioneel en veilig is en de beste prestaties levert.

onderhoud groen

Dagelijkse updates

Bij de dagelijkse software-updates wordt niet alleen de software van uw website bijgewerkt, maar wordt ook de hele pagina gecontroleerd op eventuele problemen of mankementen. Zo kunnen eventuele problemen snel worden opgelost en blijft uw website altijd up-to-date en goed beveiligd.

content kans

Content toevoegen

Het toevoegen van nieuwe content aan uw website is een belangrijk onderdeel van een effectieve online aanwezigheid. Met onze onderhoudsdiensten kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd up-to-date is met de nieuwste informatie en inhoud. Of het nu gaat om het toevoegen van afbeeldingen vanuit onze stock library, video’s of teksten die u zelf hebt geschreven, ons team staat klaar om deze content snel en nauwkeurig aan uw website toe te voegen.

support groen

Priotiteit technische ondersteuning

Met het onderhoudspakket ben je altijd als eerste aan de beurt. Onze technische ondersteuning is beschikbaar via e-mail en telefoon, zodat je snel en gemakkelijk contact met ons kunt opnemen.

maatwerk groen

Oplossing op maat

Als onze standaard onderhoudsdiensten niet aan jouw specifieke behoeften voldoen, geen zorgen. Wij bieden ook oplossingen op maat om aan al jouw onderhoudsvereisten te voldoen. Neem contact met ons op en wij zullen samenwerken om de perfecte oplossing voor jou te vinden.

Laat jouw website onderhouden voor maar 20 euro per maand!

We bieden momenteel één onderhoudspakket aan voor €20 per maand. Dit pakket bevat alle diensten die we hebben genoemd op onze website. Wil je extra diensten of heb je juist behoefte aan slechts een enkele dienst? Geen probleem! Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Het standaardpakket is ontworpen om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft, zonder dat je er zelf tijd aan hoeft te besteden. We zorgen voor de installatie van beveiligingsupdates en onderhouden de technische aspecten van je site. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technische problemen die je site zouden kunnen beïnvloeden.

Onderhoud aan de pagina

Veelgestelde vragen

Het updaten van een website gebeurt bij ons op basis van afspraken met de klant. In principe kunnen wij dit van maandag tot en met vrijdag dagelijks doen. Als de klant het buiten onze werktijden (van 09:00 tot 17:00) wil laten doen, dan gebeurt dit eens in de twee dagen. Welke onderdelen worden bijgewerkt is ook afhankelijk van de afspraken. Over het algemeen worden de inhoud, de plugins, snelheid en de beveiliging van de website bijgewerkt om de functionaliteit en veiligheid te garanderen. Indien er een specifieke update nodig is voor een ander onderdeel, dan kan dit uiteraard ook worden geregeld in overleg met de klant.

Ja, het is mogelijk om zelf wijzigingen aan te brengen op je website. Houd er echter rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele gevolgen van deze wijzigingen. We raden aan om wijzigingen door ons team te laten uitvoeren om eventuele problemen te voorkomen. Als er toch iets mis gaat, kunnen wij gratis een back-up terugzetten omdat dit onderdeel is van de technische ondersteuning die wij bieden in onze pakketten.

Bij ons staat de klant altijd centraal en we vinden het belangrijk om goed te luisteren naar hun wensen en verzoeken. We werken dan ook graag samen met de klant om ervoor te zorgen dat hun website altijd up-to-date is en optimaal functioneert.

Met het onderhoudspakket heeft u prioriteitssupport en wordt u snel geholpen. Als u wilt dat het nog sneller gebeurt, hangt dit af van de ernst van de situatie en kan dit gratis worden uitgevoerd.

Wij controleren altijd of het onderhoud juist is verlopen door elke pagina op mogelijke mankementen te controleren. Dit doen we door de volledige sitemap door te lopen en om de zoveel tijd een functionaliteitentest uit te voeren op tools zoals contactformulieren.

Wij zorgen ervoor dat er dagelijks backups worden gemaakt van jouw website. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat jouw website te allen tijde veilig is en dat er in geval van een onvoorziene situatie altijd een back-up beschikbaar is. Mocht je ooit een backup willen terugzetten, dan hoef je ons alleen maar een bericht te sturen en wij zullen dit voor jou regelen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke gegevens of bestanden.

Ja, tijdens het onderhoud worden ook prestatie- en snelheidsoptimalisaties uitgevoerd. We zorgen ervoor dat de snelheid van de website niet onder de snelheid van de website tijdens oplevering zal komen.

Wij testen alle updates en wijzigingen altijd eerst op een staging site om eventuele problemen te ontdekken voordat wij deze doorvoeren op de echte site. Mochten er tijdens het onderhoud toch problemen ontstaan, dan zullen wij direct de backup terugzetten en de wijzigingen handmatig en op een geschikt moment doorvoeren om de complicaties te verhelpen.

Onze technische ondersteuning voor websites omvat het live houden van de website door het monitoren van de serverprestaties en het uitvoeren van reguliere back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website. Denk hierbij aan het oplossen van foutmeldingen en het herstellen van gehackte websites. Wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen en te adviseren bij technische kwesties om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Laten we kennis maken!

Denk je dat wij een goede match zouden zijn? Stuur ons een bericht met daarin jouw behoeftes en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Denk je dat wij een goede match zouden zijn? Stuur ons een bericht met daarin jouw behoeftes en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
en_US