Over Bliss

Bliss inspireert tot het creëren van prachtige badkamers, volledig op maat en volgens uw wensen. Verken onze veelzijdige collecties en maak kennis met de unieke ontwerpmogelijkheden die Bliss te bieden heeft.

De unieke eigenschappen van Bliss Badkamermeubelen

Maximale Flexibiliteit

Klanten hebben keuzevrijheid in de positionering van geïntegreerde wastafels en opbouwwastafels, evenals de mogelijkheid om meubels op maat te bestellen met een maximale lengte van 3 tot 5 meter, afhankelijk van het gekozen model.

Materiaal en kleur

Bliss badkamermeubelen onderscheiden zich door de ruime keuze in materialen en kleuren, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om een unieke en gepersonaliseerde badkamerinrichting te creëren die perfect bij hun smaak en stijl past.

Maatwerk opties

Bliss biedt zowel semi-maatwerk als volledig aangepaste opties, waardoor klanten de vrijheid hebben om badkamermeubelen te creëren die precies aan hun behoeften voldoen.

Keramische wastafels

Keramische wastafels voor Bliss badkamermeubelen bieden een duurzame, gemakkelijk te onderhouden en hygiënische oplossing, die bestand is tegen hoge temperaturen en vervaging, en veelzijdig is in ontwerp.

Bliss Elements: unieke badkamermeubelen op maat

Bliss Elements biedt maatwerk badkamermeubelen met een breedte variërend vanaf 60 cm tot 3 meter, waardoor je perfect kunt inspelen op je beschikbare ruimte. Kies uit diverse typen onderkasten, greeploze ontwerpen en maar liefst 12 kleuren om je meubel te personaliseren. Creëer de badkamer die perfect bij jou past.

Badkamermeubelen op maat, volledig aangepast aan uw wensen

Bliss Studio biedt exclusieve op maat gemaakte badkamermeubelen. Hier draait alles om persoonlijke luxe en maatwerk. Kies tussen geïntegreerde of opbouwwastafels en bepaal zelf de positie. Met een maximale lengte van 5 meter zijn deze meubelen ideaal voor ruime badkamers.

Bliss Studio gebruikt hoogwaardige materialen zoals Solid Surface en keramiek voor duurzame en stijlvolle ontwerpen. De badkamermeubelen zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen, waardoor je de ultieme badkamerbeleving kunt creëren. Kies Bliss Studio voor luxe en maatwerk tot in de kleinste details.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je de Bliss-meubels in het echt bewonderen? Kom dan snel langs in ons Bliss Experience Center! Hier kun je onze badkameropstellingen van dichtbij bekijken en je laten inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden. 

Onze experts staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen van jouw ideale badkamer met Bliss-meubelen.

Abboneer je op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Merken

BLISS

INK

Ivy

Proline

Online

Basic Line

Over Sanibell

Over Sanibell

Duurzaamheid

Sanibell Polen

Geschiedenis

Vacatures

Basic Line

Contact

Contact

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Content hub

Alle content

Cases

Nieuws

Blog

Sanibell © 2023

';
nl_NL