Over Ivy

Bliss inspireert tot het creëren van prachtige badkamers, volledig op maat en volgens uw wensen. Verken onze veelzijdige collecties en maak kennis met de unieke ontwerpmogelijkheden die Bliss te bieden heeft.

De unieke eigenschappen van onze Ivy kranen

Directe beschikbaarheid

Ivy-kranen zijn direct uit voorraad leverbaar, wat betekent dat u snel kunt genieten van uw nieuwe badkamerkraan zonder lange wachttijden.

Breed scala aan kleuren

Ivy-kranen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, waaronder PVD, PED en geplateerd, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw badkamerkraan aan te passen aan uw persoonlijke smaak en stijl.

Milieuvriendelijk

Ivy-kranen zijn ontworpen met innovatieve technologieën, zoals waterbesparing en een coldstartfunctie, waardoor ze milieuvriendelijk zijn en tegelijkertijd energie besparen.

Diverse designseries

Ivy biedt keuze uit drie verschillende designseries, elk met hun eigen unieke stijl, variërend van klassiek tot modern, zodat klanten de perfecte kraan kunnen kiezen die past bij hun badkamerinrichting.

Een groenere toekomst met Ivy badkamerkranen

Bij Ivy geloven we in de kracht van duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze badkamerkranen zijn niet alleen een symbool van elegantie en innovatie, maar ook van onze toewijding aan de planeet. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit, zoals messing legeringen en roestvrij staal (316), die duurzaamheid en een lange levensduur garanderen. 

Bovendien zijn al onze kranen waterbesparend en uitgerust met het energiebesparende Coldstart-systeem. Met Ivy kunt u genieten van uw moderne badkamer, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Europese kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Bij Ivy begrijpen we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom hebben we ons toegewijd om hoogwaardige badkamerkranen te produceren die niet alleen voldoen aan de Europese normen voor excellentie, maar ook vriendelijk zijn voor uw portemonnee.

Ivy-kranen zijn het resultaat van zorgvuldig vakmanschap en geavanceerde technologie, gecombineerd met efficiënte productieprocessen. Dit stelt ons in staat om deze prachtige kranen aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat u kunt genieten van Europese kwaliteit zonder uw budget te overschrijden.

Bekijk de nieuwe collectie Ivy kranen in ons experience center!

Benieuwd naar Ivy-kranen? Breng een bezoek aan ons Experience Center en zie ze in het echt. Voel de kwaliteit en bekijk de verschillende stijlen. Ons team staat voor je klaar!

Abboneer je op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Merken

BLISS

INK

Ivy

Proline

Online

Basic Line

Over Sanibell

Over Sanibell

Duurzaamheid

Sanibell Polen

Geschiedenis

Vacatures

Basic Line

Contact

Contact

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Content hub

Alle content

Cases

Nieuws

Blog

Sanibell © 2023

';
nl_NL