My Sanibell

Menu

Over Sanibell

Sanibell is de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van badkamermeubelen, wastafels en kranen. We leveren ook private label producten aan diverse partners. Onze merken zijn nauwkeurig gepositioneerd in verschillende marktsegmenten, met een sterke nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid, service en voorraad.

Sanibell in Cijfers

Ontdek Sanibell in cijfers en krijg een dieper inzicht in wie we zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring in de badkamerindustrie hebben we een solide basis van kennis en expertise opgebouwd. Ons indrukwekkende in totaal 63.500 vierkante meter grote magazijnen stellen ons in staat om een uitgebreide voorraad te onderhouden, waardoor we snel kunnen leveren en aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Play Video

Wat doen we?

De Day-Date was oorspronkelijk bedoeld als een waardevol instrument voor het dagelijks leven. Dankzij een destijds ongekende prestatie op het gebied van horlogemaken, bood dit model een uitvoerige persoonlijke kalender: de Day‑Date was het eerste automatische. De Day-Date was oorspronkelijk bedoeld als een waardevol instrument voor het dagelijks lev.

Ontwerp

Onze meubelontwerpers streven naar badkamermeubelen die zowel esthetisch als functioneel zijn, waardoor uw badkamer een stijlvolle en praktische ruimte wordt.

Ontwikkeling

bij Sanibell gaan ontwerp en ontwikkeling hand in hand. Nadat we een meubelstuk hebben ontworpen, zetten we ons in om het tot leven te brengen, met aandacht voor elk detail.

Private label

We bieden partners de kans om badkamermeubels als private label te verkopen. We werken samen met diverse partners om hen in staat te stellen hun eigen merk te creëren.

Maatwerk

Sanibell staat klaar om badkamermeubelen op maat te maken die naadloos passen bij de individuele stijl en ruimte, met oog voor detail en functionaliteit.

Montage

Onze toegewijde servicemonteurs staan altijd paraat om u te helpen. Bij Sanibell gaan we verder dan alleen het leveren van meubelen.

Service

Bij Sanibell streven we naar ultieme klanttevredenheid. Ons toegewijde after-sales team staat altijd voor u klaar, met snelle oplossingen en professioneel advies.

Laatste projecten

The valley Amsterdam

The Mayor Amstelveen

Onze geschiedenis

We zijn trots op onze internationale aanwezigheid en duurzame benadering. Leer meer over onze geschiedenis, hoe we met succes opereren in Polen en onze toewijding aan een groenere toekomst. Klik op de onderstaande links om dieper in te gaan op Sanibell’s verhaal en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

2021

Aankoop perceel voor nieuw distributiecentrum (41.000m2) in Oud-Beijerland met een magazijnoppervlakte van ongeveer 28.000m2. Opening experience center in Eke/Nazareth, België

2022

Aankoop perceel voor nieuw distributiecentrum (41.000m2) in Oud-Beijerland met een magazijnoppervlakte van ongeveer 28.000m2. Opening experience center in Eke/Nazareth, België

Abboneer je op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Merken

BLISS

INK

Ivy

Proline

Online

Basic Line

Over Sanibell

Over Sanibell

Duurzaamheid

Sanibell Polen

Geschiedenis

Vacatures

Basic Line

Contact

Contact

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Content hub

Alle content

Cases

Nieuws

Blog

Sanibell © 2023

';
nl_NL