Over Proline

Bliss inspireert tot het creëren van prachtige badkamers, volledig op maat en volgens uw wensen. Verken onze veelzijdige collecties en maak kennis met de unieke ontwerpmogelijkheden die Bliss te bieden heeft.

De unieke eigenschappen van onze Proline meubelen

Diverse Opties, Perfecte Pasvorm

Proline biedt talloze mogelijkheden in materialen, kleuren en afmetingen, zodat u moeiteloos de perfecte badkamermeubelen kunt vinden die passen bij uw stijl en ruimte.

Breed scala aan kleuren

Ivy-kranen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, waaronder PVD, PED en geplateerd, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw badkamerkraan aan te passen aan uw persoonlijke smaak en stijl.

Eenvoudig Keuzeproces

Met 5 duidelijke stappen kunt moeiteloos het Proline programma doorlopen en de badkamermeubelen kiezen die het beste bij uw behoeften passen.

Scherp Geprijsd, Hoge Kwaliteit

Proline combineert betaalbaarheid met Europese kwaliteit, waardoor u badkamermeubelen van topniveau kunt verwachten zonder uw budget te overschrijden.

Proline's 5-stappenplan: creëer uw perfecte badkamer

Ontdek de eenvoud van ons 5-stappenplan, waarmee u moeiteloos uw ideale badkamermeubelen kunt kiezen en bestellen.

Pas uw badkamer naar wens aan met Proline en personaliseer uw meubelen volgens uw unieke behoeften en stijl. Dankzij ons flexibele ontwerp kunt u uw badkamermeubelen configureren op een manier die perfect bij u past, zodat u kunt genieten van badkamermeubelen die echt op maat zijn gemaakt voor uw smaak en ruimte, allemaal met behulp van Proline.

Creëer uw persoonlijke badkamer

Ontdek het Proline-programma en geef uw badkamer een persoonlijke touch. Met een uitgebreide keuze aan materialen, kleuren en afmetingen kunt u uw badkamermeubelen volledig aanpassen aan uw eigen stijl en smaak. Creëer een badkamer die perfect bij u past, met Proline.

Stel uw meubel samen in ons experience center

Ontdek uw ideale badkamermeubel in ons Proline Experience Center. Ervaar de veelzijdigheid van materialen, kleuren en afmetingen, en laat onze medewerkers u begeleiden bij het samenstellen van uw perfecte meubel.

Abboneer je op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Merken

BLISS

INK

Ivy

Proline

Online

Basic Line

Over Sanibell

Over Sanibell

Duurzaamheid

Sanibell Polen

Geschiedenis

Vacatures

Basic Line

Contact

Contact

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Content hub

Alle content

Cases

Nieuws

Blog

Sanibell © 2023

';
nl_NL