My Sanibell

Menu

The Valley

Met trots hebben we onze bijdrage mogen leveren aan een van de meest opvallende architecturale gebouwen in Amsterdam – The Valley. In dit bijzondere project hebben we badkamermeubels mogen leveren, waarmee we hebben bijgedragen aan het comfort en de stijl van deze unieke woon- en werkomgeving.

The Valley staat in het hart van het Zuidas-gebied in Amsterdam, dat bekendstaat als het zakelijke epicentrum van de stad.Het is omringd door moderne hoogbouw en groeiende kantoorgebouwen. 

Wat echt opvalt aan The Valley is zijn bijzondere ontwerp. Het lijkt geïnspireerd te zijn door berglandschappen, met drie torens van verschillende hoogtes die met elkaar zijn verbonden door gebogen glazen gevels. Hierdoor krijgt het gebouw een dynamische en organische uitstraling.

De naam “The Valley” komt van de suggestie van valleien tussen de torens, en dit idee van hoogte en diepte loopt als een rode draad door het hele ontwerp.

Grootte / 300 kamers

Jaar / 2018 – 2022

Locatie / Amsterdam, Nederland

DSC_0122_DEF-scaled
Schermafbeelding 2023-10-05 105335
Instamat-Jays-Valley-8-scaled
DSC_0191-scaled
DSC_0122_DEF-scaled
DSC_0122_DEF-scaled

The Valley is niet zomaar een gebouw, het is een levendige gemeenschap op zich. Hier draait alles om een mix van werk en leven, en dat maakt het tot een bijzondere plek.

In The Valley vind je moderne kantoorruimtes die bedrijven van allerlei soorten en maten verwelkomen. De sfeer is er gericht op samenwerking en creativiteit, met inspirerende voorzieningen en een prachtig uitzicht over de stad.

Maar er is meer dan alleen werk. The Valley heeft ook stijlvolle appartementen, zodat mensen midden in deze bruisende omgeving kunnen wonen. De appartementen zijn comfortabel en trendy, met een adembenemend uitzicht over zowel de stad als de natuur.

En alsof dat nog niet genoeg is, vind je binnenin The Valley ook allerlei winkels, boetieks en eetgelegenheden. Of je nu een gezellig café zoekt of een chic restaurant, hier is voor ieder wat wils. Deze mix van mogelijkheden zorgt voor een levendige en kosmopolitische sfeer waar mensen samenkomen om te werken, te wonen en vooral te genieten van het leven.

De veelzijdigheid van The Valley maakt het tot een unieke bestemming. Het is een plek waar werk en vrije tijd naadloos samenkomen, en waar bewoners, werknemers en bezoekers een breed scala aan ervaringen kunnen opdoen, allemaal midden in een van de meest dynamische wijken van Amsterdam.

Abboneer je op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Merken

BLISS

INK

Ivy

Proline

Online

Basic Line

Over Sanibell

Over Sanibell

Duurzaamheid

Sanibell Polen

Geschiedenis

Vacatures

Basic Line

Contact

Contact

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Content hub

Alle content

Cases

Nieuws

Blog

Sanibell © 2023

';
nl_NL