DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Website hosting uitbesteden: Wij houden jouw website live

Kies voor hosting diensten op maat voor elk type website. Of je nu een kleine website hebt of een complexe webshop, wij bieden de perfecte hosting oplossing die past bij jouw specifieke behoeften en eisen.

Hosting diensten

Ontdek de vele voordelen van DintoDesign hosting

maatwerk

Pakketten op maat

Ingericht naar jouw behoeftes

Onze aftercare diensten worden volledig op maat en naar jouw behoeften gemaakt. Zo ben je verzekerd van de beste ondersteuning die past bij jouw specifieke situatie.

Maandelijks opzegbaar

Maandelijks opzegbaar

Bij ons zit je nergens aan vast

Bij ons hoef je geen langdurige contracten af te sluiten. Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen en daarom zijn onze aftercare diensten maandelijks opzegbaar.

Schaalbaar

Schaalbaar

Laat de diensten meegroeien met jouw succes

Onze aftercare diensten die flexibel en schaalbaar zijn, zodat ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf.

Supersnelle schaalbare hosting

Bij DintoDesign bieden wij betrouwbare hostingdiensten die jouw website de beste prestaties en uptime garanderen. Onze hostingpakketten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende websites en bedrijven te voldoen. Of je nu een kleine blog hebt of een grote e-commerce website, wij hebben de juiste hostingoplossing voor jou. 

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid en betrouwbaarheid, zodat jouw website snel en altijd beschikbaar is voor jouw klanten. Bovendien bieden wij professionele ondersteuning en monitoring, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf en niet op de technische details van de hosting. Met onze hostingdiensten ben je verzekerd van een veilige, stabiele en betrouwbare online aanwezigheid

Hosting servers
Hosting veiligheid

Bescherm je website tegen gevaar van buitenaf

Bij ons staat de veiligheid van jouw website altijd voorop. Daarom bieden wij  geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals regelmatige updates en backups, SSL-certificaten en malware scans. Zo ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare website, die jouw bedrijfsgegevens en die van jouw klanten beschermt tegen potentiële bedreigingen.

Welke diensten krijg je bij ons hostingpakket?

Ons hostingpakket biedt een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert. Met onze snelle servers, 20GB schijfruimte en uitstekende ondersteuning zorgen wij ervoor dat jouw website altijd beschikbaar is en snel laadt. Daarnaast bieden we ook beveiliging inclusief SSL certificaat en dagelijkse backups om jouw gegevens te beschermen. 

Om het helemaal af te maken, bieden we ook gepersonaliseerde e-mailadressen en verschillende pro-plugins, waaronder Rank Math pro, Elementor pro en alle Crocoblock-plugins. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw website professioneel en veilig is en de beste prestaties levert.

hosting groen

20 GB schijfruimte

Ontvang 20GB schijfruimte voor het opslaan van jouw website en bestanden. Dit is meer dan voldoende voor de meeste websites en biedt jou de flexibiliteit om bijvoorbeeld afbeeldingen en video’s op te slaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het bereiken van je opslaglimiet en kun je jouw website naar wens uitbreiden.

Hosting

Snelle servers

Onze snelle servers zorgen ervoor dat jouw website snel laadt en bezoekers niet hoeven te wachten. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar ook de SEO-ranking van je website.

support groen

Support

Onze hostingpakketten worden geleverd met uitgebreide klantondersteuning om ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Onze technische ondersteuning is beschikbaar via e-mail en telefoon, zodat je snel en gemakkelijk contact met ons kunt opnemen.

Plugins

Pro plugins

Bij onze hostingpakketten bieden we ook diverse Pro-plugins aan, waaronder Rank Math Pro, Elementor Pro en alle Crocoblock-plugins. Met deze krachtige tools kun je je website nog verder optimaliseren en nog meer functionaliteit toevoegen.

beveiliging groen

Beveiliging

Onze hostingpakketten bieden uitgebreide beveiligingsmaatregelen, waaronder een SSL-certificaat en dagelijkse backups van jouw websitegegevens. Met het SSL-certificaat wordt alle data tussen de website en de bezoeker versleuteld, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare online omgeving. De dagelijkse backups stellen je in staat om in geval van calamiteiten eenvoudig jouw website terug te zetten naar een vorige versie, waardoor je te allen tijde verzekerd bent van de beschikbaarheid van jouw website.

mail groen

Gepersonaliseerd email adres

Bij ons hostingpakket krijg je ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd e-mailadres te gebruiken, bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf en versterkt het vertrouwen van je klanten.

Laat jouw website hosten voor maar 15 euro per maand

Onze hostingdiensten zijn zeer schaalbaar en kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. De kosten voor onze hosting bedragen slechts €15 per maand.

We begrijpen dat de behoeften van elke klant anders zijn, en daarom bieden we hostingdiensten die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke eisen. Of je nu een kleine website hebt of een grote, drukbezochte website, wij kunnen een hostingpakket leveren dat bij jou past.

Hosting van je webpagina

Veelgestelde vragen

Een SSL-certificaat is een beveiligingsprotocol waarmee een beveiligde verbinding wordt gemaakt tussen de browser van een bezoeker en de webserver waar de website op staat. Hierdoor worden gegevens die uitgewisseld worden tussen de bezoeker en de website versleuteld en dus onleesbaar gemaakt voor eventuele kwaadwillenden. Dit is vooral belangrijk wanneer er persoonsgegevens of andere gevoelige informatie uitgewisseld wordt, zoals bijvoorbeeld bij een webshop waar betaalgegevens ingevoerd worden. Daarnaast heeft Google aangekondigd dat een SSL-certificaat een belangrijke factor is in de ranking van zoekresultaten, dus het is ook goed voor de vindbaarheid van je website. Kortom, een SSL-certificaat is dus zeer belangrijk voor de beveiliging van je website en de privacy van je bezoekers.

Ja, wij bieden e-mail hosting aan als onderdeel van ons hostingpakket. Je kan een onbeperkt aantal e-mailaccounts hebben. Dit betekent dat je voor elk domein dat je host bij ons, een onbeperkt aantal e-mailaccounts kan aanmaken. Wij maken eenvoudig een nieuw email voor je aan. Het is ook mogelijk om je e-mailaccounts te beheren via een e-mailclient zoals Outlook of Gmail.

De laadsnelheid van een website op de hostingserver kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Bij ons streven wij naar een snelle laadtijd en een optimale gebruikerservaring. Wij leveren vrijwel altijd websites met een Google Page Speed score van 85+ en zorgen ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor snelheid. De factoren die de laadtijd kunnen beïnvloeden zijn onder andere de grootte van de afbeeldingen en andere media op de website, de hoeveelheid en complexiteit van de code, en de locatie van de gebruiker ten opzichte van de hostingserver. Door deze factoren te optimaliseren, kunnen wij een snelle laadsnelheid van jouw website garanderen.

Zeker, het is mogelijk om je website te hosten op je eigen server. Wij zullen de website ontwikkelen en deze vervolgens overzetten naar jouw hostingprovider. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat je in dit geval niet in aanmerking komt voor onze gratis Pro-plugins. Je zult deze dus zelf moeten aanschaffen. Geef van tevoren aan welke plugins je nodig hebt, zodat wij een overzicht kunnen maken en je kosten kunt besparen door het vermijden van onnodige plugins. Ook ontvang je geen technische ondersteuning en de andere services van het hostingpakket

Wij zorgen ervoor dat er dagelijks backups worden gemaakt van jouw website. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat jouw website te allen tijde veilig is en dat er in geval van een onvoorziene situatie altijd een back-up beschikbaar is. Mocht je ooit een backup willen terugzetten, dan hoef je ons alleen maar een bericht te sturen en wij zullen dit voor jou regelen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke gegevens of bestanden.

Op dit moment bieden wij slechts één hostingplan aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dit hostingplan is ontworpen om aan de behoeften van de meeste websites te voldoen en biedt voldoende opslag- en bandbreedtecapaciteit. Mocht je in de toekomst echter behoefte hebben aan meer opslag- of bandbreedtecapaciteit, dan kunnen we dit in overleg met jou upgraden. Het is ook mogelijk om te downgraden als je bijvoorbeeld minder capaciteit nodig hebt dan oorspronkelijk gepland. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Gemiddeld duurt het proces van het maken van een website bij ons zo’n 3 weken. Het is echter niet mogelijk om een exacte datum vast te stellen, aangezien we werken met een onbeperkt aantal revisierondes. Dit betekent dat we doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van de website totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kan het proces soms een aantal dagen uitlopen. We vinden het belangrijk dat we samenwerken aan een website die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Onze technische ondersteuning voor websites omvat het live houden van de website door het monitoren van de serverprestaties en het uitvoeren van reguliere back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij technische vragen en problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website. Denk hierbij aan het oplossen van foutmeldingen en het herstellen van gehackte websites. Wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen en te adviseren bij technische kwesties om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal functioneert.

Laten we kennis maken!

Heb je een vraag over onze hostingdiensten? Wij staan je graag te woord om verdere uitleg te geven!

Website laten maken Barendrecht

Laten we kennis maken!

Heb je een vraag over onze hostingdiensten? Wij staan je graag te woord om verdere uitleg te geven!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
nl_NL