DintoDesign Logo

DintoDesign is trotste eigenaar van Alaeon. Koop je olijfhouten snijplanken bij Alaeon!

Menu menubalk

Website laten maken Ridderkerk voor maar € 795,-!

Wil jij een website laten maken in Ridderkerk? Bij Dintodesign bieden wij diverse diensten aan om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Van maatwerk websites en webshops tot redesigns van bestaande websites. Bij ons kan je een goedkope website laten maken in Ridderkerk voor maar € 395,-!

Goedkope webshop laten maken

Ontdek wat onze webshops zo speciaal maken

maatwerk

Volledig op maat

Volledig opgebouwd tot jouw droomwebsite

Zet je eerste stap naar een professionele website die perfect past bij jouw bedrijf of project in Ridderkerk. Volledig op maat, dus geen templates en dat voor maar € 395,-

prototype donker

Try before you buy

Ontvang een gratis prototype van jouw nieuwe homepage

Wij bieden je de mogelijk eerst kennis te maken met ons maatwerk in Ridderkerk. Vraag direct een prototype aan van een pagina naar keuze en ontvang vrijblijvend een voorbeeld van jouw nieuwe website!

Revisie

Onbeperkt aantal revisies

Inclusief 1 ronde 1 maand na oplevering

Onbeperkt aantal revisies tot je 100% tevreden bent. Maar daar houdt het niet op. We plannen ook nog een revisie ronde in 1 maand na de opleverdatum van uw website. 

Website laten maken Ridderkerk al vanaf € 795,-

Bij ons begint de prijs voor een website laten maken in Ridderkerk bij 395 euro. Dit bedrag is inclusief een heleboel extra diensten, zoals het optimaliseren van de pagespeed en de SEO-score van jouw webshop. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi en functioneel is, maar ook hoog ranken in zoekmachines zoals Google, waardoor lokale klanten uit Ridderkerk jouw website makkelijk vinden, maar ook klanten uit heel Nederland! 

Een voorbeeld van ons werk

Hoe ziet het proces naar jouw nieuwe website er uit?

We nemen je graag stap voor stap mee in ons proces. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van de webshop zorgen wij voor een heldere communicatie en transparante werkwijze. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en hoe we samen jouw ideale webshop gaan realiseren. Indien je vragen hebt over het proces twijfel dan niet om deze eerst te stellen.

Een bakkie koffie?

Kennismaken

Om te beginnen zullen we een oriëntatiegesprek houden om kennis te maken met elkaar en alvast in grote lijnen vast te stellen wat we willen bereiken met elkaar. Wij zijn heel benieuwd naar de identiteit van jullie bedrijf en zullen ook ons uiterste best doen dit te visualiseren op de website. Dit gesprek kan op locatie in Ridderkerk of online via Teams plaatsvinden afhankelijk van jullie voorkeur.
1
Een bakkie koffie?
Wij horen graag jouw wensen

Intake

Na afloop van het Oriëntatiegesprek sturen wij jullie een vragenlijst op waarin jullie ons kunnen voorzien van benodigde informatie die wij nodig hebben om een basis te creëren voor jullie website. Je kunt hierbij denken aan vragen over de stijl van de website en de kleuren. Uiteraard heb je ook de optie vragen over te slaan en dit over te laten aan de designer. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij een offerte opstellen.
2
Wij horen graag jouw wensen
We gaan jouw website kleur geven

Huisstijl

Samen met ons webdesign bedrijf bepaalt u de visuele aspecten van uw website, zoals het lettertype, de lettergrootte, bedrijfskleuren, buttons en marges. Als uw bedrijf nog geen vaste huisstijl heeft, helpen wij u graag bij het vormgeven ervan.
3
We gaan jouw website kleur geven
De eerste ontwerpen komen binnen

Prototype

Zodra de huisstijl is vastgesteld gaan we aan de slag met het prototype. Dit houdt in dat we de website visueel al zichtbaar maken zonder dat we hem ontwikkelen op het internet. Het prototype zal ontworpen worden met de tool Figma. Wij zullen u voorzien van een aantal prototypes per pagina. U kunt vanuit hier aangeven wat u bevalt en wat direct verwijderd moet worden.
4
De eerste ontwerpen komen binnen
Wij stoppen pas als je 100% tevreden bent

Oplevering

Zodra wij akkoord hebben op het prototype zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de website. De website zal precies gelijk zijn aan het afgesproken prototype. Mochten jullie achteraf liever een aanpassing doen is dit uiteraard geen probleem. Wij zullen direct de aanpassingen verwerken en meedenken in de juiste oplossing. Ook zullen wij er voor zorgen dat jouw website direct vindbaar is in Google en Bing
5
Wij stoppen pas als je 100% tevreden bent

Boost je online prestaties met onze aftercare paketten

Wil jij ervoor zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren en goed gevonden wordt in zoekmachines? Dan zijn onze aftercare pakketten iets voor jou! Met onze hosting, onderhoud en SEO diensten zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en blijft presteren op het hoogste niveau. Zo kun jij je focussen op jouw core business terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van jouw online aanwezigheid.

Hosting

Hosting

Bij DintoDesign bieden wij betrouwbare hostingdiensten die jouw website de beste prestaties en uptime garanderen. Onze hostingpakketten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende websites en bedrijven te voldoen. Of je nu een kleine blog hebt of een grote e-commerce website, wij hebben de juiste hostingoplossing voor jou. 

onderhoud groen

Onderhoud

Ga voor een complete oplossing op maat gemaakt voor uw website. Van wekelijkse software-updates tot bijwerken van content, wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date en geoptimaliseerd is.

SEO zoekwoord

SEO

Wij helpen jouw je online aanwezigheid te optimaliseren met onze uitgebreide SEO-diensten. Van analyse tot implementatie, wij zorgen ervoor dat jouw website goed scoort in zoekmachines en dat je website niet alleen gevonden wordt in Ridderkerk, maar in heel Nederland!

Veelgestelde vragen

Onze websites zijn standaard voorzien van een Cookieverklaring en wanneer u gebruik maakt van onze hostingdiensten, ontvangt u ook een SSL-certificaat voor een veilige verbinding. Daarnaast bieden wij een privacy policy aan als extra optie bovenop het basispakket, zodat uw webshop voldoet aan de privacywetgeving (AVG).

Wij kunnen de betaalmethoden integreren in uw webshop door een koppeling te maken met uw betalingssysteem. Het is echter belangrijk om erop te letten dat uw betalingssysteem een API-sleutel moet hebben die te koppelen is met Woocommerce. Als u nog geen betalingssysteem heeft, kunnen wij u adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn en u helpen bij het kiezen van een geschikt systeem voor uw webshop.

Als webshop eigenaar kun je verschillende betaalmethoden integreren in je webshop, afhankelijk van het betalingssysteem dat je gebruikt. Enkele populaire betaalmethoden zijn iDEAL, PayPal, creditcardbetalingen, Bancontact/Mister Cash en betalingen via bankoverschrijving. Het is belangrijk om te kijken welke betaalmethoden het meest gebruikt worden door jouw doelgroep en deze te integreren in je webshop om zo de conversie te verhogen. Wij helpen je dus ook graag met het kiezen van het beste betalingssysteem.

Zeker! Website laten maken Ridderkerk is voor ons geen probleem. We zijn operationeel in heel Nederland en komen graag naar jouw locatie om elkaar beter te leren kennen. Wij komen graag een keer langs voor een bakje koffie in Kampen!

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat uw webshop goed vindbaar is in zoekmachines. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webshop geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit betekent dat u uw producten goed moet beschrijven en gebruik moet maken van relevante zoekwoorden. Verder is het belangrijk om regelmatig nieuwe content toe te voegen, zoals bijvoorbeeld blogposts of productbeschrijvingen.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor goede backlinks naar uw webshop. Dit betekent dat andere websites naar uw webshop linken, wat de autoriteit en betrouwbaarheid van uw webshop verhoogt. U kunt ook gebruik maken van lokale SEO, door bijvoorbeeld uw adres en openingstijden op uw website te vermelden en uw webshop aan te melden bij lokale bedrijvengidsen.

Wil je dit uitbesteden? Neem dan een kijkje op onze SEO pagina!

We kunnen de voorraad van uw producten bijhouden door middel van een koppeling met uw voorraadsysteem. Het voorraadsysteem moet wel in het bezit zijn van een API-sleutel die te koppelen is met WooCommerce. Op deze manier wordt de voorraad automatisch bijgewerkt wanneer er een verkoop plaatsvindt.

Gemiddeld duurt het proces van het maken van een website bij ons zo’n 3 weken. Het is echter niet mogelijk om een exacte datum vast te stellen, aangezien we werken met een onbeperkt aantal revisierondes. Dit betekent dat we doorgaan met het ontwikkelen en aanpassen van de website totdat u 100% tevreden bent met het resultaat. Daarom kan het proces soms een aantal dagen uitlopen. We vinden het belangrijk dat we samenwerken aan een website die volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Play Video

bekijk onze laatste projecten

Wil je graag weten wat voor unieke maatwerk websites wij voor onze klanten hebben ontworpen? Of ben je op zoek naar inspiratie voor jouw eigen website? Bekijk dan onze video waarin we een selectie van onze projecten laten zien. Of neem een kijkje in ons portfolio met prachtige designs en functionaliteiten die we hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Ontdek hoe wij jouw website maken in Ridderkerk.

Laten we kennis maken!

Wij helpen jouw graag online op weg met een website die klanten aanspreekt en zorgt voor conversies. Beschrijf hier waar je naar op zoek bent en zet je eerste stap naar jouw nieuwe website!

Website laten maken Ridderkerk

Laten we kennis maken!

Wij helpen jouw graag online op weg met een website die klanten aanspreekt en zorgt voor conversies. Beschrijf hier waar je naar op zoek bent en zet je eerste stap naar jouw nieuwe website!

DintoDesign is de trotse eigenaar van Alaeon. Shop al je olijfhouten borrelplanken bij Alaeon!

';
nl_NL